Bog & idéBritt Lindemann

Bøger skrevet af Britt Lindemann

Læs mere om Britt Lindemann
1 produkter
1 produkter
Tilbage til rødderne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tilbage til rødderneLotte Dalgaard og Britt Lindemann
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Tilbage til rødderne

Mere om Britt Lindemann

Hvis du er på jagt efter en bog af Britt Lindemann, ser du et stort udvalg online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lindemanns seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Britt Lindemanns bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Voices" udgivet af Skriveforlaget - "Symfonien" udgivet af Skriveforlaget - "Tilbage til rødderne" udgivet af Byen - "Min dag i børnehaven" udgivet af Skriveforlaget

Britt Lindemanns bøger

Du kan købe fire bøger af Britt Lindemann her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Lindemanns bøger fås i forskellige formater. Lindemanns bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Britt Lindemanns "Voices"

"Voices" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.

Britt Lindemann "Symfonien"

Hos Bog & idé er "Symfonien" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Britt Lindemann