Bog & idéBritt Sallingboe

Bøger skrevet af Britt Sallingboe

Læs mere om Britt Sallingboe
1 produkter
1 produkter
Oplev Europa med tog
Oplev Europa med togBritt Sallingboe
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Oplev Europa med tog

Mere om Britt Sallingboe

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Britt Sallingboe. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sallingboe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Oplev Europa med tog" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Oplev Europa med tog" udgivet af Mellemgaard - "Mal og tryk på tekstiler " udgivet af Borgen

Bøger skrevet af Britt Sallingboe

Du kan købe tre bøger af Britt Sallingboe her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Sallingboe kommer kun som hæftet. Bøgerne af Sallingboe er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Britt Sallingboes "Oplev Europa med tog"

Hos Bog & idé er "Oplev Europa med tog" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Britt Sallingboe "Oplev Europa med tog"

Det er muligt at købe Britt Sallingboes "Oplev Europa med tog" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Britt Sallingboe