Bog & idéBritt Stålberg Norée

Bøger skrevet af Britt Stålberg Norée

Læs mere om Britt Stålberg Norée
1 produkter
1 produkter
De som vågade : franska motståndsrörelsen under ockupationen 1940-1944
De som vågade : franska motståndsrörelsen under ockupationen 1940-1944Britt Stålberg Norée
349,95 DKK
Indbundet
(0)
De som vågade : franska motståndsrörelsen under ockupationen 1940-1944

Mere om Britt Stålberg Norée

Britt Stålberg Norée har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "De som vågade". Den er udgivet af Carlsson Bokförlag på svensk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Britt Stålberg Norées "De som vågade"

Det er muligt at købe Britt Stålberg Norées "De som vågade" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Carlsson Bokförlag.

Endnu en af Britt Stålberg Norée skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Britt Stålberg Norée