Bog & idéBritta Christensen

Bøger skrevet af Britta Christensen

Læs mere om Britta Christensen
1 produkter
1 produkter
Den, som kommer allersidst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den, som kommer allersidstBritta Christensen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Den, som kommer allersidst

Mere om Britta Christensen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Britta Christensen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Den, som kommer allersidst". Den er publiceret af Forlaget Karakter på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den, som kommer allersidst" af Britta Christensen

Hos Bog & idé er "Den, som kommer allersidst" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Karakter.

Endnu en af Britta Christensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Britta Christensen