Bog & idéBritta Drumstrei

Bøger skrevet af Britta Drumstrei

Læs mere om Britta Drumstrei
1 produkter
1 produkter
Grundfaglig viden om Profession og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundfaglig viden om Profession og samfundBritta Dumstrei og Trine Holst Mortensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundfaglig viden om Profession og samfund

Mere om Britta Drumstrei

Du kan kun købe en enkelt bog af Britta Drumstrei her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Grundfaglig viden om Profession og samfund". Den er publiceret af Akademisk Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grundfaglig viden om Profession og samfund" af Britta Drumstrei

Det er muligt at købe Britta Drumstreis "Grundfaglig viden om Profession og samfund" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Endnu en af Britta Drumstrei fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Britta Drumstrei