Bog & idéBritta Egebjerg

Bøger skrevet af Britta Egebjerg

Læs mere om Britta Egebjerg
1 produkter
1 produkter
Flydende kyster
BOEGERTILSTAERKPRIS
Flydende kysterBritta Egebjerg
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Flydende kyster

Mere om Britta Egebjerg

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Britta Egebjerg. På listen nedenfor har du de seneste af Egebjergs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flydende kyster" udgivet af Forlaget Jelling - "Når himlen vælter ind over land" udgivet af Chib

Bøger skrevet af Britta Egebjerg

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Britta Egebjerg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Egebjergs bøger fås blot som indbundet. Bøgerne af Egebjerg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Flydende kyster" af Britta Egebjerg

Det er muligt at købe Britta Egebjergs "Flydende kyster" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Jelling.

Britta Egebjerg "Når himlen vælter ind over land"

"Når himlen vælter ind over land" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Chib.
Detaljer
Fulde navn:
Britta Egebjerg