Bog & idéBritta Hørdam

Bøger skrevet af Britta Hørdam

Læs mere om Britta Hørdam
2 produkter
2 produkter
Sundhedsvæsenet under forandring
Sundhedsvæsenet under forandringBritta Hørdam
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Kropspleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
KropsplejeBritta Hørdam
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Kropspleje

Mere om Britta Hørdam

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Britta Hørdam. På listen nedenfor ser du Hørdams seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patientinvolvering" udgivet af FADL's Forlag - "Folkesygdomme" udgivet af FADL's Forlag - "Kropspleje" udgivet af FADL's Forlag - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Eksamen og censur i professionsuddannelserner" i serien "Profession & praksis¤Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger - "Klinisk sygeplejeforskning" udgivet af Gad

Bøger af Britta Hørdam

Der er seks tilgængelige bøger af Britta Hørdam hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Hørdams bøger fås i et udvalg af formater. Britta Hørdam bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Britta Hørdams "Patientinvolvering"

Det er muligt at købe Britta Hørdams "Patientinvolvering" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Britta Hørdam "Folkesygdomme"

Det er muligt at købe Britta Hørdams "Folkesygdomme" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Britta Hørdam