Bog & idéBritta Kruse Kristensen

Bøger skrevet af Britta Kruse Kristensen

Læs mere om Britta Kruse Kristensen
1 produkter
1 produkter
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon

Mere om Britta Kruse Kristensen

Der findes flere forskellige bøger af Britta Kruse Kristensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kristensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal

Bøger af Britta Kruse Kristensen

Du kan købe to bøger af Britta Kruse Kristensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Kristensens bøger kommer i samtlige formater. Kristensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Britta Kruse Kristensens "Sygeplejeleksikon"

"Sygeplejeleksikon" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Britta Kruse Kristensen "Sygeplejeleksikon"

"Sygeplejeleksikon" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Britta Kruse Kristensen