Bog & idéBritta Tøndborg

Bøger skrevet af Britta Tøndborg

Læs mere om Britta Tøndborg
1 produkter
1 produkter
Kirsten Ortwed - Full Length (English version)
Kirsten Ortwed - Full Length (English version)Per Jonas Storsve
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Kirsten Ortwed - Full Length (English version)

Mere om Britta Tøndborg

Der er bare én bog af Britta Tøndborg tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Kirsten Ortwed - Full Length (English version)". Det er SMK Forlag, der har udgivet den på engelsk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kirsten Ortwed - Full Length (English version)" af Britta Tøndborg

"Kirsten Ortwed - Full Length (English version)" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SMK Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Tøndborg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Britta Tøndborg