Bog & idéBronisław Krzysztof Jakubowski

Bøger skrevet af Bronisław Krzysztof Jakubowski

Læs mere om Bronisław Krzysztof Jakubowski
1 produkter
1 produkter
Falstart
FalstartBronisław Krzysztof Jakubowski
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Falstart

Mere om Bronisław Krzysztof Jakubowski

Der er bare én bog af Bronisław Krzysztof Jakubowski tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Falstart". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på pol. "Falstart" er desuden tilknyttet serien "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Falstart" af Bronisław Krzysztof Jakubowski

Hos Bog & idé er "Falstart" tilgængelig som lydbog. Med Bronisław Krzysztof Jakubowskis "Falstart" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle". Bogen er til salg hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Bronisław Krzysztof Jakubowski fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bronisław Krzysztof Jakubowski