Bog & idéBronnie Ware

Bøger skrevet af Bronnie Ware

Læs mere om Bronnie Ware
2 produkter
2 produkter
De 5 ting døende fortryder mest
De 5 ting døende fortryder mestBronnie Ware
299,95 DKK
Indbundet
(1)
De 5 ting døende fortryder mest
De 5 ting døende fortryder mest
STREAM
De 5 ting døende fortryder mestBronnie Ware
219,95 DKK
Lydbog
(3)
De 5 ting døende fortryder mest

Mere om Bronnie Ware

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger af Bronnie Ware. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ware s seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De 5 ting døende fortryder mest" udgivet af Forlaget Pressto - "De 5 ting døende fortryder mest" udgivet af Gyldendal - "De 5 ting døende fortryder mest" udgivet af Pressto

Bøger skrevet af Bronnie Ware

Du kan finde tre bøger af Bronnie Ware her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Bronnie Ware kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Ware er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"De 5 ting døende fortryder mest" af Bronnie Ware

Det er muligt at købe Bronnie Wares "De 5 ting døende fortryder mest" som lydbog. Med Bronnie Wares "De 5 ting døende fortryder mest" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Forlaget Pressto, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"De 5 ting døende fortryder mest" af Bronnie Ware

Det er muligt at købe Bronnie Wares "De 5 ting døende fortryder mest" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bronnie Ware