Bog & idéBronwyn Davies & Rom Harré

Bøger skrevet af Bronwyn Davies & Rom Harré

Læs mere om Bronwyn Davies & Rom Harré
1 produkter
1 produkter
Positionering
PositioneringBronwyn Davies & Rom Harré
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Positionering

Mere om Bronwyn Davies & Rom Harré

Bronwyn Davies & Rom Harré har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Positionering: diskursiv produktion af selver". Den er udgivet af Mindspace på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bronwyn Davies & Rom Harrés "Positionering: diskursiv produktion af selver"

Det er muligt at købe Bronwyn Davies & Rom Harrés "Positionering: diskursiv produktion af selver" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Mindspace, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Harré, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bronwyn Davies & Rom Harré