Bog & idéBrooke Harrington

Bøger skrevet af Brooke Harrington

Læs mere om Brooke Harrington
3 produkter
3 produkter
Introduction to Political Sociology
Introduction to Political SociologyRune Stubager
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduction to Political Sociology
Kapital uden grænser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kapital uden grænserBrooke Harrington
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Kapital uden grænser
Kapital uden grænser
Kapital uden grænserBrooke Harrington
439,95 DKK
EBOG
(1)
Kapital uden grænser

Mere om Brooke Harrington

Brooke Harrington har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Harringtons nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduction to Political Sociology" udgivet af Gyldendal - "Kapital uden grænser" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kapital uden grænser" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Introduction to Political Sociology" udgivet af HansReitzels

Brooke Harringtons bøger

Brooke Harrington har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Brooke Harrington bøger i flere forskellige formater. Harringtons bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Brooke Harringtons "Introduction to Political Sociology"

Det er muligt at købe Brooke Harringtons "Introduction to Political Sociology" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kapital uden grænser" af Brooke Harrington

Det er muligt at købe Brooke Harringtons "Kapital uden grænser" som pdf. Endnu en af Brooke Harrington skønne bøger, som er værd at læse. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brooke Harrington