Bog & idéBruce D. Perry

Bøger skrevet af Bruce D. Perry

Læs mere om Bruce D. Perry
2 produkter
2 produkter
Drengen, der voksede op som hund
Drengen, der voksede op som hundBruce D. Perry
359,95 DKK
Hæftet
(2)
Drengen, der voksede op som hund
Født til kærlighed
Født til kærlighedBruce D. Perry
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Født til kærlighed

Mere om Bruce D. Perry

Hvis du søger en bog af Bruce D. Perry, finder du et stort sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Perrys nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drengen, der voksede op som hund" udgivet af Gyldendal - "Født til kærlighed" udgivet af Gyldendal - "Drengen, der voksede op som hund" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Bruce D. Perry

Der er tre tilgængelige udgivelser af Bruce D. Perry hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Perrys bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Perry er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Drengen, der voksede op som hund" af Bruce D. Perry

"Drengen, der voksede op som hund" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Bruce D. Perry "Født til kærlighed"

Hos Bog & idé er "Født til kærlighed" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bruce D. Perry