Bog & idéBruce Whipperman

Bøger skrevet af Bruce Whipperman

Læs mere om Bruce Whipperman
1 produkter
1 produkter
Ixtapa & Zihuatanejo
Ixtapa & ZihuatanejoBruce Whipperman
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Ixtapa & Zihuatanejo

Mere om Bruce Whipperman

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Bruce Whipperman. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Whipperman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Oaxaca" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Ixtapa & Zihuatanejo" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Mere om Bruce Whippermans bøger

Der er to tilgængelige bøger af Bruce Whipperman hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Bruce Whipperman kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Whipperman er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Avalon Travel Publishing.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Oaxaca" af Bruce Whipperman

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Bruce Whipperman. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.

"Ixtapa & Zihuatanejo" af Bruce Whipperman

"Ixtapa & Zihuatanejo" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Bruce Whipperman