Bog & idéBruno Latour

Bøger skrevet af Bruno Latour

Læs mere om Bruno Latour
5 produkter
5 produkter
Ned på Jorden
Ned på JordenBruno Latour
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Ned på Jorden
Vi har aldrig været moderne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi har aldrig været moderneBruno Latour
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Vi har aldrig været moderne
En ny sociologi for et nyt samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
En ny sociologi for et nyt samfundBruno Latour
404,96 DKK
Hæftet
(0)
En ny sociologi for et nyt samfund
Ned på jorden
Ned på jordenBruno Latour
149,95 DKK
EBOG
(1)
Ned på jorden
Vi har aldrig været moderne
Vi har aldrig været moderneBruno Latour
129,95 DKK
EBOG
(0)
Vi har aldrig været moderne

Mere om Bruno Latour

Hvis du mangler en bog fra Bruno Latour, ser du et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Latour.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi har aldrig været moderne" i serien "Klassikere" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Ned på jorden" i serien "EUROPÆISKE IDEER" udgivet af Information - "Ned på Jorden " i serien "EUROPÆISKE IDEER" udgivet af Informations Forlag - "En ny sociologi for et nyt samfund" udgivet af Akademisk Forlag - "Vi har aldrig været moderne" udgivet af Gyldendal

Mere om Bruno Latours bøger

Du kan finde fem bøger af Bruno Latour her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Bruno Latour bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Latour lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bruno Latours "Vi har aldrig været moderne"

"Vi har aldrig været moderne" er til salg som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Vi har aldrig været moderne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Latours serie "Klassikere". Det er Hans Reitzels Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Bruno Latour "Ned på jorden"

Det er muligt at købe Bruno Latours "Ned på jorden" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Ned på jorden" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Latours serie "EUROPÆISKE IDEER". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Information.
Detaljer
Fulde navn:
Bruno Latour