Bog & idéBruno Svindborg

Bøger skrevet af Bruno Svindborg

Læs mere om Bruno Svindborg
1 produkter
1 produkter
Poetiske forposter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Poetiske forposterBruno Svindborg
290,46 DKK
Hæftet
(0)
Poetiske forposter

Mere om Bruno Svindborg

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Bruno Svindborg. Det er "Poetiske forposter". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Poetiske forposter" er desuden udgivet i serien "Moderne positioner efter 1940".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Poetiske forposter" af Bruno Svindborg

Det er muligt at købe Bruno Svindborgs "Poetiske forposter" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Moderne positioner efter 1940". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Svindborg, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bruno Svindborg