Bog & idéBrunonia Barry

Bøger skrevet af Brunonia Barry

Læs mere om Brunonia Barry
1 produkter
1 produkter
Søstrene i Salem
STREAM
Søstrene i SalemBrunonia Barry
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Søstrene i Salem

Mere om Brunonia Barry

Brunonia Barry har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Søstrene i Salem". Det er Lytteratur, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Søstrene i Salem" af Brunonia Barry

Det er muligt at købe Brunonia Barrys "Søstrene i Salem" som lydbog. Brunonia Barrys "Søstrene i Salem" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Barry, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Brunonia Barry