Bog & idéBrunstad

Bøger skrevet af Brunstad

Læs mere om Brunstad
1 produkter
1 produkter
Klogt lederskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klogt lederskabPaul Otto
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Klogt lederskab

Mere om Brunstad

Hvis du mangler en bog af Brunstad, kan du vælge i mellem et bredt udvalg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du -s nyeste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Brunstads bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Samfundstrends & ungdomskultur" udgivet af Lohse - "Jordmorboka : ansvar, funksjon og arbeidsområde" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Klogt lederskab " i serien "Ledelse & læring" udgivet af Klim

Bøger af Brunstad

Der er tre tilgængelige bøger af Brunstad hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Brunstad kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra - opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samfundstrends & ungdomskultur" af Brunstad

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Brunstad. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lohse.

Brunstad "Jordmorboka : ansvar, funksjon og arbeidsområde"

Det er muligt at købe Brunstads "Jordmorboka : ansvar, funksjon og arbeidsområde" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Brunstad