Bog & idéBrynaa Mette

Bøger skrevet af Brynaa Mette

Læs mere om Brynaa Mette
1 produkter
1 produkter
Unsex Me
BOEGERTILSTAERKPRIS
Unsex MeBrynaa Mette
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Unsex Me

Mere om Brynaa Mette

Brynaa Mette har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Unsex Me". Det er L&R Uddannelse, der har publiceret den på engelsk. "Unsex Me" er desuden tilknyttet serien "Engelsk grundbog".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Unsex Me" af Brynaa Mette

Hos Bog & idé er "Unsex Me" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Mettes serie "Engelsk grundbog". Det er L&R Uddannelse, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Brynaa Mette skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Brynaa Mette