Bog & idéBrynjulf Handgaard

Bøger skrevet af Brynjulf Handgaard

Læs mere om Brynjulf Handgaard
1 produkter
1 produkter
Journalistikk : en innføring
Journalistikk : en innføringAnne Hege Simonsen
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Journalistikk : en innføring

Mere om Brynjulf Handgaard

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Brynjulf Handgaard. På listen nedenfor ser du Handgaards seneste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Brynjulf Handgaards bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Historiefortelling på digitale plattformer" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Journalistikk : en innføring" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Brynjulf Handgaard

Brynjulf Handgaard har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Handgaards bøger som hæftet. Handgaards bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Brynjulf Handgaards "Historiefortelling på digitale plattformer"

"Historiefortelling på digitale plattformer" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Brynjulf Handgaard "Journalistikk : en innføring"

Det er muligt at købe Brynjulf Handgaards "Journalistikk : en innføring" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Brynjulf Handgaard