Bog & idéBubber

Bøger skrevet af Bubber

Læs mere om Bubber
3 produkter
3 produkter
Bare Bubber
STREAM
Bare BubberNiels Christian Meyer
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Bare Bubber
Kæmp for alt hvad du har kært
Bubber – Kæmp for alt hvad du har kærtDorte Kvist
99,95 DKK
EBOG
(0)
Bubber – Kæmp for alt hvad du har kært
Bare Bubber
Bare BubberNiels Christian Meyer
99,95 DKK
e-bog
(1)
Bare Bubber

Mere om Bubber

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bubber. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har -s bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille pige med svovlstikkerne" udgivet af GivingTales - "Verdens farligste bog" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kæmp for alt hvad du har kært" udgivet af People’sPress

Mere om Bubbers bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Bubber hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. -s bøger fås i udvalgte formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den lille pige med svovlstikkerne" af Bubber

Hos Bog & idé er "Den lille pige med svovlstikkerne" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er GivingTales, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Verdens farligste bog" af Bubber

Hos Bog & idé er "Verdens farligste bog" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Verdens farligste bog" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i -s serie "Audioteket". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Bubber