Bog & idéBugge Thorbjørn Daniel

Bøger skrevet af Bugge Thorbjørn Daniel

Læs mere om Bugge Thorbjørn Daniel
4 produkter
4 produkter
Folkeret
BOEGERTILSTAERKPRIS
FolkeretBugge Thorbjørn Daniel
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Folkeret
Folkeret
BOEGERTILSTAERKPRIS
FolkeretKenneth Øhlenschlæger Buhl
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Folkeret
Grundlæggende EU-ret
Grundlæggende EU-retBugge Thorbjørn Daniel
929,95 DKK
EBOG
(0)
Grundlæggende EU-ret
Grundlæggende EU-ret
Grundlæggende EU-retmfl
949,95 DKK
Hæftet
(0)
Grundlæggende EU-ret

Mere om Bugge Thorbjørn Daniel

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Bugge Thorbjørn Daniel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Daniels udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Bugge Thorbjørn Daniels bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Folkeret" i serien "HRF Jura" udgivet af Gyldendal - "Grundlæggende EU-ret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Introduktion til WTOs konflikthåndteringssystem" udgivet af Thomson - "WTO adjudication " udgivet af Thomson - GadJura

Bøger skrevet af Bugge Thorbjørn Daniel

Der er fire tilgængelige udgivelser af Bugge Thorbjørn Daniel hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Bugge Thorbjørn Daniel kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Daniel er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Folkeret" af Bugge Thorbjørn Daniel

"Folkeret" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "HRF Jura". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bugge Thorbjørn Daniel "Grundlæggende EU-ret"

"Grundlæggende EU-ret" findes på den digitale boghylde som pdf. Endnu en af Bugge Thorbjørn Daniel skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Bugge Thorbjørn Daniel