Bog & idéB.W. Jones

Bøger skrevet af B.W. Jones

Læs mere om B.W. Jones
1 produkter
1 produkter
Pigerne fra Nordkorea
Pigerne fra NordkoreaBrandon W. Jones
79,95 DKK
EBOG
(4)
Pigerne fra Nordkorea

Mere om B.W. Jones

B.W. Jones har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jones.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pigerne fra Nordkorea" udgivet af Cicero - "Pigerne fra Nordkorea" udgivet af Gyldendal - "Pigerne fra Nordkorea" udgivet af Cicero - "Pigerne fra Nordkorea" udgivet af Cicero

Mere om B.W. Jones' bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af B.W. Jones hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra B.W. Jones kommer i et udvalg af formater. Jones' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pigerne fra Nordkorea" af B.W. Jones

Hos Bog & idé er "Pigerne fra Nordkorea" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Pigerne fra Nordkorea" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cicero.

B.W. Jones "Pigerne fra Nordkorea"

Hos Bog & idé er "Pigerne fra Nordkorea" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
B.W. Jones