Bog & idéByung-Chul Han

Bøger skrevet af Byung-Chul Han

Læs mere om Byung-Chul Han
6 produkter
6 produkter
Psykopolitik
BOEGERTILSTAERKPRIS
PsykopolitikByung-Chul Han
124,46 DKK
PAPERBACK
(1)
Psykopolitik
I sværmen
BOEGERTILSTAERKPRIS
I sværmenByung-Chul Han
141,06 DKK
Hæftet
(1)
I sværmen
Transparanssamfundet
BOEGERTILSTAERKPRIS
TransparanssamfundetByung-Chul Han
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Transparanssamfundet
Transparenssamfundet
TransparenssamfundetByung-Chul Han
79,95 DKK
EBOG
(0)
Transparenssamfundet
Ritualernes forsvinden
Ritualernes forsvindenByung-Chul Han
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Ritualernes forsvinden
I sværmen
I sværmenByung-Chul Han
189,95 DKK
EBOG
(1)
I sværmen

Mere om Byung-Chul Han

Der er mange bøger af Byung-Chul Han på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Han.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I sværmen" udgivet af Mindspace - "I sværmen" udgivet af Mindspace - "Transparenssamfundet" udgivet af Forlaget Mindspace - "Transparenssamfundet" udgivet af Mindspace - "Psykopolitik" udgivet af THP - "Træthedssamfundet" i serien "Ø-bogserien" udgivet af Møller - "Træthedssamfundet" i serien "Ø-bogserien" udgivet af Møller

Mere om Byung-Chul Hans bøger

Du kan købe syv bøger af Byung-Chul Han her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Byung-Chul Han bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Han opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Byung-Chul Hans "I sværmen"

"I sværmen" kan købes online som e-bog. Med "I sværmen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mindspace.

"I sværmen" af Byung-Chul Han

Hos Bog & idé er "I sværmen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Mindspace, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Byung-Chul Han