Bog & idéCarlos Basas

Bøger skrevet af Carlos Basas

Læs mere om Carlos Basas
1 produkter
1 produkter
Siempre pagan los mismos
Siempre pagan los mismosCarlos Basas
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Siempre pagan los mismos

Mere om Carlos Basas

Du kan kun købe en enkelt bog af Carlos Basas her hos Bog & idé. Det er "Siempre pagan los mismos". Den er publiceret af SAGA Egmont på spa. "Siempre pagan los mismos" er desuden udgivet i serien "Crime".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carlos Basas' "Siempre pagan los mismos"

Det er muligt at købe Carlos Basas' "Siempre pagan los mismos" som lydbog. Med Carlos Basas' "Siempre pagan los mismos" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Crime". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Basas, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carlos Basas