Bog & idéCaroline Davis

Bøger skrevet af Caroline Davis

Læs mere om Caroline Davis
1 produkter
1 produkter
Hundetræning i weekenden
Hundetræning i weekendenCaroline Davis
39,95 DKK
EBOG
(0)
Hundetræning i weekenden

Mere om Caroline Davis

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Caroline Davis på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Davis' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hundetræning i weekenden" udgivet af Forlaget Atelier Aps - "Træn din hvalp" udgivet af Strandberg Publishing

Mere om Caroline Davis' bøger

Caroline Davis har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Caroline Davis kan købes i flere forskellige formater. Davis' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Caroline Davis' "Hundetræning i weekenden"

Det er muligt at købe Caroline Davis' "Hundetræning i weekenden" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Hundetræning i weekenden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Atelier Aps, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Træn din hvalp" af Caroline Davis

Hos Bog & idé er "Træn din hvalp" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline Davis