Bog & idéChristian Lundblad

Bøger skrevet af Christian Lundblad

Læs mere om Christian Lundblad
5 produkter
5 produkter
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Retsplejeloven og Bruxelles I-ForordningenAnne Loise Brormann
4459,95 DKK
Indbundet
(0)
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Arbitration in Denmark
Arbitration in DenmarkChristian Lundblad
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Arbitration in Denmark
Procesdokumenter ved digital retssagsbehandling
Procesdokumenter ved digital retssagsbehandlingChristian Lundblad
1029,95 DKK
Hæftet
(0)
Procesdokumenter ved digital retssagsbehandling
12 dagar
12 dagarChristian Lundblad
59,95 DKK
EBOG
(0)
12 dagar
Lov om Domstolsstyrelsen
Lov om DomstolsstyrelsenGerd Sinding
669,95 DKK
Hardback
(0)
Lov om Domstolsstyrelsen

Mere om Christian Lundblad

Christian Lundblad har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lundblads bogudgivelser.
Bøgerne fra Christian Lundblad findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "12 dagar" udgivet af SAGA Egmont - "Proceduren" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Proceduren" udgivet af Djøf Forlag - "Procesdokumenter ved digital retssagsbehandling" udgivet af Karnov Group Denmark - "Arbitration in Denmark" udgivet af Djøf Forlag - "Procesdokumenter i civile sager" udgivet af Thomson Reuters

Christian Lundblads bøger

Christian Lundblad har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Christian Lundblad bøger i forskellige formater. Lundblads bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"12 dagar" af Christian Lundblad

"12 dagar" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "12 dagar" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.

"Proceduren" af Christian Lundblad

Det er muligt at købe Christian Lundblads "Proceduren" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Proceduren" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Lundblad