Bog & idéClaus Haugaard Jacobsen

Bøger skrevet af Claus Haugaard Jacobsen

Læs mere om Claus Haugaard Jacobsen
6 produkter
6 produkter
Supervision af psykoterapi og andet behandlingsarbejde
Supervision af psykoterapi og andet behandlingsarbejdeKaren Vibeke Mortensen
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Supervision af psykoterapi og andet behandlingsarbejde
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriErik Simonsen
719,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Tværfaglig supervision
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tværfaglig supervisionTine Heede
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Tværfaglig supervision
Psykoterapeutisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykoterapeutisk praksisKaren Vibeke Mortensen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykoterapeutisk praksis
Moderne psykoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderne psykoterapiSverre Varvin
557,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderne psykoterapi
Fokus på relationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fokus på relationerNiels Elkjær Krog
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Fokus på relationer

Mere om Claus Haugaard Jacobsen

Der er forskellige bøger fra Claus Haugaard Jacobsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Haugaard Jacobsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Supervision af psykoterapi og andet behandlingsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Supervision af psykoterapi" i serien "Terapiserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Moderne psykoterapi" udgivet af Gyldendal - "Tværfaglig supervision" udgivet af Gyldendal - "Psykoterapeutisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Fokus på relationer" udgivet af Gyldendal

Bøger af Claus Haugaard Jacobsen

Claus Haugaard Jacobsen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Claus Haugaard Jacobsen bøger i flere formater. Haugaard Jacobsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claus Haugaard Jacobsens "Supervision af psykoterapi og andet behandlingsarbejde"

Det er muligt at købe Claus Haugaard Jacobsens "Supervision af psykoterapi og andet behandlingsarbejde" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Supervision af psykoterapi" af Claus Haugaard Jacobsen

Hos Bog & idé er "Supervision af psykoterapi" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Supervision af psykoterapi" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Terapiserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Haugaard Jacobsen