Bog & idéColin Saunders

Bøger skrevet af Colin Saunders

Læs mere om Colin Saunders
1 produkter
1 produkter
The High Tatras: Slovakia & Poland including the Western Tatras and White Tatras
The High Tatras: Slovakia & Poland including the Western Tatras and White TatrasColin Saunders
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
The High Tatras: Slovakia & Poland including the Western Tatras and White Tatras

Mere om Colin Saunders

Der er blot én bog af Colin Saunders tilgængelig hos Bog & idé. Det er "The High Tatras: Slovakia & Poland including the Western Tatras and White Tatras". Den er publiceret af Cicerone på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Colin Saunders' "The High Tatras: Slovakia & Poland including the Western Tatras and White Tatras"

Hos Bog & idé er "The High Tatras: Slovakia & Poland including the Western Tatras and White Tatras" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cicerone, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Saunders, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Colin Saunders