Bog & idéDagfinn Skre

Bøger skrevet af Dagfinn Skre

Læs mere om Dagfinn Skre
3 produkter
3 produkter
Things from the Town
Things from the Townn a
329,95 DKK
EBOG
(0)
Things from the Town
Kaupang in skiringssal
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kaupang in skiringssalDagfinn Skre
439,86 DKK
Indbundet
(0)
Kaupang in skiringssal
Means of Exchange
Means of Exchangen a
299,95 DKK
EBOG
(0)
Means of Exchange

Mere om Dagfinn Skre

Dagfinn Skre har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Skres udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Kaupang in Skiringssal" i serien "Kaupang Excavation Project publication series¤Norske oldfunn" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kaupang in skiringssal" i serien "Kaupang Excavation Project publication series¤Norske oldfunn" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Dagfinn Skres bøger

Du kan købe to bøger af Dagfinn Skre her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Skres bøger kommer i flere formater. Skres bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dagfinn Skres "Kaupang in Skiringssal"

Hos Bog & idé er "Kaupang in Skiringssal" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Skre, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Skres serie "Kaupang Excavation Project publication series¤Norske oldfunn". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Dagfinn Skre "Kaupang in skiringssal"

Det er muligt at købe Dagfinn Skres "Kaupang in skiringssal" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Skres serie "Kaupang Excavation Project publication series¤Norske oldfunn". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Dagfinn Skre