Bog & idéDagmar Schreiber

Bøger skrevet af Dagmar Schreiber

Læs mere om Dagmar Schreiber
1 produkter
1 produkter
Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to Altai
Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to AltaiJeremy Tredinnick
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to Altai

Mere om Dagmar Schreiber

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Dagmar Schreiber. På listen nedenfor har du de seneste af Schreibers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to Altai" udgivet af Odyssey Travel Guides - "Kazakhstan: Nomadic Routes from Caspian to Altai" udgivet af Odyssey Travel Guides

Bøger af Dagmar Schreiber

Du kan finde to bøger af Dagmar Schreiber her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Schreiber kommer blot som hæftet. Bøgerne af Schreiber er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Odyssey Travel Guides.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to Altai" af Dagmar Schreiber

Hos Bog & idé er "Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to Altai" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Odyssey Travel Guides.

Dagmar Schreiber "Kazakhstan: Nomadic Routes from Caspian to Altai"

Det er muligt at købe Dagmar Schreibers "Kazakhstan: Nomadic Routes from Caspian to Altai" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Odyssey Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Dagmar Schreiber