Bog & idéDaisy Goodwin

Bøger skrevet af Daisy Goodwin

Læs mere om Daisy Goodwin
3 produkter
3 produkter
Victoria
VictoriaDaisy Goodwin
139,95 DKK
Paperback
(14)
Victoria
Victoria
VictoriaDaisy Goodwin
129,95 DKK
EBOG
(15)
Victoria
Victoria
STREAM
VictoriaDaisy Goodwin
129,95 DKK
Lydbog
(15)
Victoria

Mere om Daisy Goodwin

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Daisy Goodwin. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Goodwin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Victoria" udgivet af Politikens Forlag - "Victoria" udgivet af Gyldendal - "Victoria" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Victoria" udgivet af Politikens Forlag - "Victoria" udgivet af Politikens Forlag

Daisy Goodwins bøger

Du kan købe fem bøger af Daisy Goodwin her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Goodwins bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Goodwin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Victoria" af Daisy Goodwin

Hos Bog & idé er "Victoria" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Daisy Goodwin "Victoria"

Det er muligt at købe Daisy Goodwins "Victoria" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Daisy Goodwin