Bog & idéDaisy Hirst

Bøger skrevet af Daisy Hirst

Læs mere om Daisy Hirst
2 produkter
2 produkter
Det er ikke i orden, Ingolf!
Det er ikke i orden, Ingolf!Daisy Hirst
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Det er ikke i orden, Ingolf!
Jeg elsker tog
Jeg elsker togDaisy Hirst
369,95 DKK
Hardback
(0)
Jeg elsker tog

Mere om Daisy Hirst

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Daisy Hirst. På listen nedenfor ser du Hirsts nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg elsker tog" udgivet af Turbine - "I en jungle på syvende sal" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Jeg ka' ikke li' bøger mere!" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Pigen med papegøjen på hovedet" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Det er ikke i orden, Ingolf!" udgivet af Jensen & Dalgaard

Daisy Hirsts bøger

Du kan købe fem bøger af Daisy Hirst her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Daisy Hirst bøger i flere forskellige formater. Hirsts bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg elsker tog" af Daisy Hirst

Hos Bog & idé er "Jeg elsker tog" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Daisy Hirst "I en jungle på syvende sal"

"I en jungle på syvende sal" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Daisy Hirst