Bog & idéDale Black

Bøger skrevet af Dale Black

Læs mere om Dale Black
1 produkter
1 produkter
Himlen Tur/Retur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Himlen Tur/ReturDale Black
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Himlen Tur/Retur

Mere om Dale Black

Der findes mange bøger skrevet af Dale Black på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Black.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Himlen tur-retur" udgivet af Scandinavia - "Himlen tur-retur" udgivet af Scandinavia

Bøger skrevet af Dale Black

Du kan bestille to bøger af Dale Black her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Dale Black bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Black er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Scandinavia.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dale Blacks "Himlen tur-retur"

Hos Bog & idé er "Himlen tur-retur" tilgængelig som e-bog. "Himlen tur-retur" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Scandinavia.

Dale Black "Himlen tur-retur"

Det er muligt at købe Dale Blacks "Himlen tur-retur" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Scandinavia.
Detaljer
Fulde navn:
Dale Black