Bog & idéDamini Gupta

Bøger skrevet af Damini Gupta

Læs mere om Damini Gupta
3 produkter
3 produkter
Trubbel med trubbel
Trubbel med trubbelDamini Gupta
29,95 DKK
EBOG
(0)
Trubbel med trubbel
The Trouble with Trouble
STREAM
The Trouble with TroubleDamini Gupta
39,95 DKK
Lydbog
(0)
The Trouble with Trouble
The Trouble with Trouble
The Trouble with TroubleDamini Gupta
39,95 DKK
EBOG
(0)
The Trouble with Trouble

Mere om Damini Gupta

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Damini Gupta. Bogen har titlen "Trubbel med trubbel". Den er publiceret af SAGA Egmont på swe. "Trubbel med trubbel" er desuden udgivet i serien "Läs tillsammans".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Trubbel med trubbel" af Damini Gupta

Hos Bog & idé er "Trubbel med trubbel" tilgængelig som ebog. Med "Trubbel med trubbel" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Guptas serie "Läs tillsammans". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på swe.

Dette er en også en fantastisk bog fra Gupta, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Damini Gupta