Bog & idéDan Butler

Bøger skrevet af Dan Butler

Læs mere om Dan Butler
2 produkter
2 produkter
Genopstandelsen
GenopstandelsenDan Butler
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Genopstandelsen
Modvind
ModvindDan Butler
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Modvind

Mere om Dan Butler

Der findes flere forskellige bøger fra Dan Butler online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Butler.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Genopstandelsen" i serien "Silfverbielke" udgivet af Storyside - "Modvind" i serien "Silfverbielke" udgivet af Storyside

Mere om Dan Butlers bøger

Du kan bestille to bøger af Dan Butler her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde Butlers bøger som lydbog. Bøgerne af Butler er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Storyside.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Genopstandelsen" af Dan Butler

Det er muligt at købe Dan Butlers "Genopstandelsen" som lydbog. Med Dan Butlers "Genopstandelsen" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Silfverbielke". Det er Storyside, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dan Butler "Modvind"

"Modvind" er tilgængelig online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Modvind" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "Silfverbielke". Det er Storyside, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Butler