Bog & idéDan Carlin

Bøger skrevet af Dan Carlin

Læs mere om Dan Carlin
2 produkter
2 produkter
Enden er altid nær
Enden er altid nærDan Carlin
159,95 DKK
EBOG
(1)
Enden er altid nær
Enden er altid nær
STREAM
Enden er altid nærDan Carlin
179,95 DKK
Lydbog
(1)
Enden er altid nær

Mere om Dan Carlin

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger fra Dan Carlin. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Carlin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Enden er altid nær" udgivet af HarperCollins Nordic - "Enden er altid nær" udgivet af HarperCollins Nordic - "Enden er altid nær" udgivet af HarperCollins

Bøger skrevet af Dan Carlin

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Dan Carlin hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Carlins bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Carlin er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dan Carlins "Enden er altid nær"

Det er muligt at købe Dan Carlins "Enden er altid nær" som lydbog. Du kan derudover altid have "Enden er altid nær" af Dan Carlin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er HarperCollins Nordic, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dan Carlin "Enden er altid nær"

Det er muligt at købe Dan Carlins "Enden er altid nær" som ebog. Hvis du køber "Enden er altid nær" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Carlin