Bog & idéDan Hoffmeyer

Bøger skrevet af Dan Hoffmeyer

Læs mere om Dan Hoffmeyer
4 produkter
4 produkter
Anvisning 237: Lydisolering mellem boliger
Anvisning 237: Lydisolering mellem boligerDan Hoffmeyer
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 237: Lydisolering mellem boliger
Anvisning 218: Lydforhold i undervisnings- og daginstitutionsbygninger
Anvisning 218: Lydforhold i undervisnings- og daginstitutionsbygningerDan Hoffmeyer
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 218: Lydforhold i undervisnings- og daginstitutionsbygninger
Anvisning 217: Udførelse af bygningsakustiske målinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 217: Udførelse af bygningsakustiske målingerBirgit Rasmussen
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 217: Udførelse af bygningsakustiske målinger
Anvisning 212: Energieffektive skoler
Anvisning 212: Energieffektive skolerDan Hoffmeyer
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 212: Energieffektive skoler

Mere om Dan Hoffmeyer

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger skrevet af Dan Hoffmeyer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hoffmeyers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lydforhold i undervisnings- og daginstitutionsbygninger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Udførelse af bygningsakustiske målinger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lydisolering mellem boliger - nybyggeri " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lydforhold i undervisnings- og daginstitutionsbygninger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Udførelse af bygningsakustiske målinger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Energieffektive skoler" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger af Dan Hoffmeyer

Der er seks tilgængelige udgivelser af Dan Hoffmeyer hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Dan Hoffmeyer kan købes i udvalgte formater. Hoffmeyers bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Statens Byggeforskningsinstitut.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dan Hoffmeyers "Lydforhold i undervisnings- og daginstitutionsbygninger"

Det er muligt at købe Dan Hoffmeyers "Lydforhold i undervisnings- og daginstitutionsbygninger" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Hoffmeyer, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "SBI-anvisning". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.

"Udførelse af bygningsakustiske målinger" af Dan Hoffmeyer

Hos Bog & idé er "Udførelse af bygningsakustiske målinger" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Hoffmeyer, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er med i Hoffmeyers serie "SBI-anvisning". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Hoffmeyer