Bog & idéDan Stausholm Nielsen

Bøger skrevet af Dan Stausholm Nielsen

Læs mere om Dan Stausholm Nielsen
1 produkter
1 produkter
InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser
InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelserDan Stausholm Nielsen
249,95 DKK
EBOG
(0)
InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser

Mere om Dan Stausholm Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Dan Stausholm Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Stausholm Nielsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Dan Stausholm Nielsens bøger

Dan Stausholm Nielsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Dan Stausholm Nielsen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Stausholm Nielsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Jurist- og Økonomforbundet.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser" af Dan Stausholm Nielsen

"InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser" kan købes online som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Stausholm Nielsen, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

Dan Stausholm Nielsen "InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser"

"InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Stausholm Nielsen