Bog & idéDanial Khalil

Bøger skrevet af Danial Khalil

Læs mere om Danial Khalil
1 produkter
1 produkter
Kærlighed og kulturskyer
Kærlighed og kulturskyerDanial Khalil
99,95 DKK
e-bog
(0)
Kærlighed og kulturskyer

Mere om Danial Khalil

Danial Khalil har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Khalil.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighed og kulturskyer" udgivet af mellemgaard - "Kærlighed og kulturskyer" udgivet af mellemgaard

Bøger af Danial Khalil

Du kan finde to bøger af Danial Khalil her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Danial Khalil bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Khalil er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Danial Khalils "Kærlighed og kulturskyer"

Hos Bog & idé er "Kærlighed og kulturskyer" tilgængelig som e-bog. Med "Kærlighed og kulturskyer" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Danial Khalil "Kærlighed og kulturskyer"

"Kærlighed og kulturskyer" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Danial Khalil