Bog & idéDaniel Geoff

Bøger skrevet af Daniel Geoff

Læs mere om Daniel Geoff
1 produkter
1 produkter
Landscapes of Guernsey with Alderney, Sark and Herm: Car tour and walks
Landscapes of Guernsey with Alderney, Sark and Herm: Car tour and walksDaniel Geoff
139,95 DKK
HÆFTET
(0)
Landscapes of Guernsey with Alderney, Sark and Herm: Car tour and walks

Mere om Daniel Geoff

Daniel Geoff har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Landscapes of Guernsey with Alderney, Sark and Herm: Car tour and walks". Det er Sunflower Books, der har udgivet den på engelsk. "Landscapes of Guernsey with Alderney, Sark and Herm: Car tour and walks" er desuden tilknyttet serien "Sunflower Landscapes".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Landscapes of Guernsey with Alderney, Sark and Herm: Car tour and walks" af Daniel Geoff

Hos Bog & idé er "Landscapes of Guernsey with Alderney, Sark and Herm: Car tour and walks" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Geoffs serie "Sunflower Landscapes". Det er Sunflower Books, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Daniel Geoff fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Daniel Geoff