Bog & idéDaniel Kahnemann

Bøger skrevet af Daniel Kahnemann

Læs mere om Daniel Kahnemann
1 produkter
1 produkter
Positiv psykologi - positiv pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Positiv psykologi - positiv pædagogikMartin E.P. Seligman
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Positiv psykologi - positiv pædagogik

Mere om Daniel Kahnemann

Hvis du er på jagt efter en bog fra Daniel Kahnemann, har du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kahnemanns nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Daniel Kahnemanns bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Noise: A Flaw in Human Judgment" udgivet af William Collins - "Positiv psykologi - positiv pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Daniel Kahnemann

Daniel Kahnemann har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Daniel Kahnemann bøger i forskellige formater. Kahnemanns bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Noise: A Flaw in Human Judgment" af Daniel Kahnemann

"Noise: A Flaw in Human Judgment" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er William Collins, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Daniel Kahnemann "Positiv psykologi - positiv pædagogik"

Det er muligt at købe Daniel Kahnemanns "Positiv psykologi - positiv pædagogik" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Daniel Kahnemann