Bog & idéDaphne Dunlop

Bøger skrevet af Daphne Dunlop

Læs mere om Daphne Dunlop
1 produkter
1 produkter
Hazrat Inayat Khan og sufibudskabet
Hazrat Inayat Khan og sufibudskabetDaphne Dunlop
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Hazrat Inayat Khan og sufibudskabet

Mere om Daphne Dunlop

Der er bare én bog af Daphne Dunlop tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hazrat Inayat Khan og sufibudskabet ". Den er publiceret af Sankt Ansgar på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hazrat Inayat Khan og sufibudskabet " af Daphne Dunlop

Det er muligt at købe Daphne Dunlops "Hazrat Inayat Khan og sufibudskabet " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Sankt Ansgar, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Daphne Dunlop skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Daphne Dunlop