Bog & idéDavid Bloch

Bøger skrevet af David Bloch

Læs mere om David Bloch
3 produkter
3 produkter
Platon i udvalg - 3
Platon i udvalg - 3David Bloch
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Platon i udvalg - 3
Aristoteles om hukommelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aristoteles om hukommelseDavid Bloch
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Aristoteles om hukommelse
Herakles
BOEGERTILSTAERKPRIS
HeraklesEuripides
107,86 DKK
Hæftet
(1)
Herakles

Mere om David Bloch

Der findes forskellige bøger af David Bloch til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Blochs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Editionshistorie, bd. 1-4" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "History of Philosophy in Reverse" i serien "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 8¤Publications of the Centre for the Aristotelian Tradition" udgivet af Videnskabernes Selskab - "Platon i udvalg - 3" udgivet af Gyldendal - "Aristoteles om hukommelse" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af David Bloch

Der er fire tilgængelige bøger af David Bloch hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra David Bloch kommer i samtlige formater. Blochs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

David Blochs "Dansk Editionshistorie, bd. 1-4"

Det er muligt at købe David Blochs "Dansk Editionshistorie, bd. 1-4" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Museum Tusculanums Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"History of Philosophy in Reverse" af David Bloch

Det er muligt at købe David Blochs "History of Philosophy in Reverse" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Blochs serie "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 8¤Publications of the Centre for the Aristotelian Tradition". Det er Videnskabernes Selskab, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Bloch