Bog & idéDavid Gress

Bøger skrevet af David Gress

Læs mere om David Gress
2 produkter
2 produkter
Bushs Amerika
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bushs AmerikaDavid Gress
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Bushs Amerika
EU - Europas fjende
BOEGERTILSTAERKPRIS
EU - Europas fjendeDavid Gress
207,46 DKK
Hæftet
(3)
EU - Europas fjende

Mere om David Gress

Der er forskellige bøger skrevet af David Gress til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Gress.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bushs Amerika" udgivet af Ræson i samarbejde med People's Press - "20 begivenheder der skabte Danmark" udgivet af Gyldendal - "EU - Europas fjende" udgivet af Peter la Cour - "Egne veje" udgivet af Cepos

Bøger af David Gress

David Gress har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Gress' bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Gress er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David Gress' "Bushs Amerika"

"Bushs Amerika" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ræson i samarbejde med People's Press.

"20 begivenheder der skabte Danmark" af David Gress

Hos Bog & idé er "20 begivenheder der skabte Danmark" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
David Gress