Bog & idéDavid Kocemba

Bøger skrevet af David Kocemba

Læs mere om David Kocemba
2 produkter
2 produkter
Kompendium i makroskopisk anatomi - bevægeapparatet
Kompendium i makroskopisk anatomi - bevægeapparatetJohanne Elmbæk Kassow
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i makroskopisk anatomi - bevægeapparatet
Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organer
Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organerJohanne Elmbæk Kassow
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organer

Mere om David Kocemba

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af David Kocemba. På listen nedenfor har du Kocembas seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium i makroskopisk anatomi - bevægeapparatet" udgivet af Gyldendal - "Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organer" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af David Kocemba

Du kan bestille to bøger af David Kocemba her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Kocemba som hæftet. Bøgerne af Kocemba er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kompendium i makroskopisk anatomi - bevægeapparatet" af David Kocemba

Det er muligt at købe David Kocembas "Kompendium i makroskopisk anatomi - bevægeapparatet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

David Kocemba "Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organer"

Hos Bog & idé er "Kompendium i makroskopisk anatomi - hovedet, halsen og de indre organer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Kocemba