Bog & idéDavid L. Ulin

Bøger skrevet af David L. Ulin

Læs mere om David L. Ulin
1 produkter
1 produkter
Læseren der forsvandt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læseren der forsvandtDavid L. Ulin
224,06 DKK
Hæftet
(3)
Læseren der forsvandt

Mere om David L. Ulin

Hvis du er på jagt efter en bog af David L. Ulin, tilbyder vi et stort udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Ulin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læseren der forsvandt" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Læseren der forsvandt" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S

Bøger skrevet af David L. Ulin

Du kan købe to bøger af David L. Ulin her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra David L. Ulin fås i forskellige formater. Bøgerne af Ulin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David L. Ulins "Læseren der forsvandt"

Hos Bog & idé er "Læseren der forsvandt" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Læseren der forsvandt" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Jensen & Dalgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Læseren der forsvandt" af David L. Ulin

"Læseren der forsvandt" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jensen & Dalgaard I/S.
Detaljer
Fulde navn:
David L. Ulin