Bog & idéDavid Lama

Bøger skrevet af David Lama

Læs mere om David Lama
1 produkter
1 produkter
High - Genial unterwegs an Berg und Fels
High - Genial unterwegs an Berg und FelsDavid Lama
49,95 DKK
Lydbog
(0)
High - Genial unterwegs an Berg und Fels

Mere om David Lama

Du kan kun købe en enkelt bog af David Lama her hos Bog & idé. Det er "High - Genial unterwegs an Berg und Fels". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på tysk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"High - Genial unterwegs an Berg und Fels" af David Lama

"High - Genial unterwegs an Berg und Fels" er til salg som lydbog. Du kan også altid have "High - Genial unterwegs an Berg und Fels" af David Lama med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af David Lama fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
David Lama