Bog & idéDavid Luna

Bøger skrevet af David Luna

Læs mere om David Luna
4 produkter
4 produkter
Sombras Tennen
Sombras TennenDavid Luna
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Sombras Tennen
Laberinto Tennen
Laberinto TennenDavid Luna
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Laberinto Tennen
El celado
El celadoAlberto de la Rocha
59,95 DKK
Lydbog
(0)
El celado
Ponzoña
PonzoñaAlberto de la Rocha
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Ponzoña

Mere om David Luna

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra David Luna. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lunas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Laberinto Tennen" i serien "Laberinto Tennen" udgivet af SAGA Egmont - "Sombras Tennen" i serien "Laberinto Tennen" udgivet af SAGA Egmont - "Ponzoña" udgivet af SAGA Egmont - "El celado" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af David Luna

Du kan finde fire bøger af David Luna her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun finde Lunas bøger som lydbog. Bøgerne af Luna er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Laberinto Tennen" af David Luna

Hos Bog & idé er "Laberinto Tennen" tilgængelig som lydbog. Med David Lunas "Laberinto Tennen" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Laberinto Tennen". Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

David Luna "Sombras Tennen"

"Sombras Tennen" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have David Lunas "Sombras Tennen" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er med i Lunas serie "Laberinto Tennen". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
David Luna